Estem recollint un conjunt de preguntes i respostes que creiem útils per ajudar a saber qui som, què volem i com ho farem. Però ni tenim totes les respostes ni coneixem encara totes les preguntes. No tenim un full de ruta preestablert. Caminarem preguntant i respondrem a mesura que avancem.

JUNTS PER SANT FELIU, és una coalició de dos partits d’àmbit d’actuació municipal de Sant Feliu de Llobregat. Es forma per la confluència de Pirates de Catalunya i Equo, més una sèrie de ciutadans que a títol individual, comparteixen els seus fins i filosofia.

Junts per Sant Feliu és assembleari i horitzontal. Tots els seus afiliats tenen dret a participar en les activitats del partit i en els òrgans de govern i representació, a proposar i exercir el dret de vot, així com assistir a l’Assemblea general.

No, és una coalició de dos partits formada per a les eleccions municipals, amb la confluència de Pirates de Catalunya, Equo i ciutadans a títol individual.

Des que la direcció nacional de Podem es va manifestar en contra de donar suport a la coalició formada per Equo i Pirates de Catalunya, no hi ha cap relació oficial amb aquest partit.

Perquè hem arribat a la conclusió que la política ha de servir al ciutadà i no al contrari. Volem enderrocar la vella política i instaurar una nova, basada en l’honestedat, la lluita contra la corrupció, la millora de les condicions de vida dels sanfeliuencs i la regeneració democràtica.

Els afiliats i simpatitzants posen les seves idees i treball en comú per assolir aquests objectius, en les assemblees periòdiques.

Properament donarem més detall sobre el nostre programa de govern.

Pots assistir a les nostres assemblees -publicarem les convocatòries a l’apartat de notícies- o contactar-nos mitjançant Facebook, Twitter o correu electrònic.