La candidatura Junts per Sant Feliu està composada per un conjunt de persones vinculades al nostre municipi i diversos del seus moviments  socials. A Sant Feliu tenim un número creixent de persones que no poden satisfer les necessitats més bàsiques i creiem en la necessitat d’aquesta candidatura per la imperant falta d’una regeneració democràtica amb base en el primer esglaó democràtic: el nostre ajuntament. Junts per Sant Feliu està composada per persones vinculades al nostre municipi i diversos moviments socials. Aquesta candidatura es la coalició impulsada pels partits polítics Equo i Pirates de Catalunya, amb independents, persones que de manera individual estan recolzant aquesta candidatura, per poder participar en la democràcia.

 

Molts de nosaltres al començament de la crisis en el 2007 no podíem arribar a imaginar fins a que punt se’ns anaven a restringir els drets adquirits mitjançant la lluita i el treball del nostres grans.

 

No pretenem substituir a ningú, tot el contrari, “la unió fa la força” tota la nostra admiració per aquells companys que hi són en centenars de moviments socials, que s’han autogestionat i demés persones anònimes de la nostra població que han col·laborat sense demanar res a canvi. Centenars de moviments socials alçats en peu de guerra per evitar el degoteig gradual de pèrdua dels nostres drets, de la nostra qualitat de vida. ¡Gracies!

 

Des de la nostra candidatura Junts per Sant Feliu hem trobat un punt de confluència par poder UNIR-NOS i canviar la vella política per un altra manera de gestió de los recursos públics.

 

La candidatura Junts per Sant Feliu es horitzontal, es a dir, qui decidim som les i els ciutadans/es a través dels seus representants reals y directes. Entre altres coses Junts per Sant Feliu és participatiu, les decisions les prenem els veïns/es, mitjançant assemblees periòdiques, obertes i participatives; i solidari, la solidaritat amb els conflictes i les necessitats del Santfeliuenc/a.

 

Junts per Sant Feliu és la nova eina que posem a disposició de la ciutadania per a la participació activa al nostre ajuntament, per la transparència, per la regeneració democràtica del nostre consistori i per la auditoria del nostre deute públic.

 

La vella política dels partits ja no pot donar resposta a les noves exigències dels nostres ciutadans. Apostem per un municipalisme fet des de avall i fora de qualsevol tipus de lògica partidista, que tenen agendes i interessos propis molt allunyats dels nostres com ciutadans i ciutadanes, per això aquesta candidatura neix amb la intenció de ser un partit obert, inclusiu i ciutadà.

 

Des de Sant Feliu de Llobregat capital de la comarca del Baix Llobregat (Barcelona), devem ser els “capitans” de la nova reforma política municipal. Els nostres veïns/es deuen participar de una manera activa en la política del nostre ajuntament, mitjançant: assemblees, consultes, enquestes i prenent decisions vinculants (no només cada 4 anys).

 

La unitat veïnal és imprescindible, per tant, tot aquell moviment veïnal en defensa del bé del nostre municipi i basat en la democràcia participativa.

 

Volem recuperar la autogestió pública i no la externalització dels serveis públics que s’han lluitat barri a barri durant dècades. Tenim força, ganes, i il·lusió en treballar per aconseguir la conquista del nostre ajuntament i tornar-lo als ciutadans. Volem animar-te a que participis en las decisions que poden fer de Sant Feliu de Llobregat un exemple de gestió ciutadana i millorar la nostra ciutat, la Ciutat de les Roses.
El camí no serà fàcil. Serà complicat i llarg, però no impossible. Amb la veritat pel davant i la transparència per banderes.

CLAR QUE SI ES POT!

Podem fer-ho i anem a fer-ho.

 

 

partidos-junts