lutoUn avió de la companyia alemanya Germanwings que realitzava el trajecte entre Barcelona i Dusseldorf s’ha estavellat avui als Alps francesos, segons l’emissora francesa Europe 1. A bord viatjaven 148 persones (42 espanyols); segons el president francès François Hollande, es es tem que les persones a bord hagin mort.

L’aparell, un Airbus A320, ha desaparegut dels radars a les 10.41 hores a la regió de Alps d’Alta Provença i s’ha estavellat a prop de la localitat de Barcelonnette. La Gendarmeria ha confirmat a la Direcció General de l’Aviació Civil (DGAC) que ha localitzat l’aparell prop de Prats de Blèuna Auta, entre Digne-les-Bains i Barcelonnette.

Segons Le Monde, l’avió sobrevolava la zona a una alçada molt superior a la que registren les muntanyes, així que l’aparell va poder haver tingut un problema abans del xoc.

Els serveis d’emergència francesos comencen a mobilitzar-se: 3 destacaments de bombreos i uns 200 agents de la Gendarmeria es desplacen al lloc de l’accident.

Des Junts per Sant Feliu ens solidaritzem amb les famílies de les víctimes de l’accident, i esperem que finalment els serveis d’emergència puguin localitzar algun supervivent.