primarias-genteMoltes gràcies a tots i totes per la participació a les primaries, gràcies als 263 que presencialment o a través de la web heu votat. Gràcies també a tots els voluntaris que gràcies a la seva ajuda han fet això possible.

 

Us anunciarem els primers 5 noms de la llista i la resta, encara provisional, ja que des de Junts per Sant Feliu hem decidit fer la llista sota el criteri cremallera, per potenciar la igualtat entre homes i dones a la llista. Per això, us convoquem al Centre Cívic Les Tovalloles el 11 de abril a les 17h.

 

1- Luis Serrano

2- Laura Trujillo

3- Daniel Fernández

4-Raquel de la Espada

5-Alejandro Serrano

——

 

Muchas gracias a todos y todas por la participación en las primarias, gracias a los 263 que presencialmente o a través de la web habéis votado. Gracias también a todos los voluntarios que gracias a su ayuda han hecho posible esto.

 

Os anunciamos los primeros 5 puestos de lista y resto de lista, todavía provisional, debido a que desde Junts per Sant Feliu hemos decidido hacer la lista bajo el criterio cremallera, para potenciar la igualdad entre hombres y mujeres en la lista. Por eso, os convocamos en el Centre Civic Les Tovalloles el 11 de abril a las 17h.

 

 

1- Luis Serrano

2- Laura Trujillo

3- Daniel Fernández

4-Raquel de la Espada

5-Alejandro Serrano