Aquest dissabte a les 17:00 hores, el partit instrumental que agrupa Cercle Podem Sant Feliu, Pirates de Catalunya i Equo, es presentarà al Centre Cívic Les Tovalloles, amb pica-pica final i activitats per a nens.

presentacion-cartelDurant la presentació, llegirem el nostre manifest fundacional, amb una breu participació de representants dels tres partits polítics signants, i donarem a conèixer el procés de Primàries, en les quals els ciutadans de Sant Feliu de Llobregat triaran per primera vegada en la història de la ciutat de forma DIRECTA als nostres candidats, d’entre aquells que es presenten.

Us esperem el dissabte 14 de març a les 17:00 hores al Centre Cívic Les Tovalloles (Ra. Salut, 7 BX – Com arribar), on podreu conèixer els eixos fonamentals sobre els quals sostindrem la nostra candidatura d’unió popular, i plantejar preguntes als seus promotors.

Principis fonamentals:

 

Defensar i aplicar la Declaració Universal dels Drets Humans
Defensar l’aplicació de la Declaració Universal dels Drets Humans en els àmbits social, polític i institucional de la nostra societat, avançant cap a la resolució pacífica dels conflictes i en contra de tot tipus de violència.

Participació directa de la ciutadania
Promoure la participació directa i igualitaria de tota la ciutadania en els espais de presa de decisions i en els àmbits d’execució de les polítiques públiques.

Sobirania popular i democràtica del ajuntament
Treballar a favor de la recuperació de la sobirania popular i democràtica del nostre ajuntament.

Igualtat de drets i deures dels ciutadans
Promoure la igualtat tant en la societat com dins de Junts per Sant Feliu, lluitant contra tota forma de racisme, de xenofòbia, de masclisme o d’exclusió per identitat de gènere o orientació sexual. A més ha de promoure la participació política de les dones a Junts per Sant Feliu.

Democràcia directa, lliure, voluntària i oberta
Vetllar perquè la participació en Junts per Sant Feliu sigui sempre lliure, voluntària i oberta a totes les persones que, sense distinció del seu estatus civil o social, comparteixen la defensa de la Declaració Universal dels Drets Humans i el mètode democràtic de participació ciutadana i directa.

Diàleg, honestedat i recerca de consens
Debatre amb honestedat totes les opinions i respectar totes les persones amb independència de quins siguin els seus parers, fomentant el diàleg i la recerca de consens.

 

tovalloles